Skip links

Remontilla rahaa -palvelu ensimmäisenä Suomessa

Remontilla rahaa -palvelu ensimmäisenä Suomessa

Mikäli haluat parhaan hinnan asunnostasi, harkittu remontti kannattaa. Myyjille suunniteltu Remontilla rahaa -konseptimme on hyvin yksinkertainen, ja sillä pystyy nettoamaan pienen henkilöauton verran rahaa asunnon vaihdon yhteydessä.

Hyväkuntoinen asunto myy parhaiten

Remontilla rahaa -palvelumme on suunniteltu myyjille ja sellaisiin huoneistoihin, jotka vaativat päivitystä ennen myyntiä. Jos asunto on huonossa kunnossa: lattiat kuluneet, tapetit repsottavat, kylppäri on kulahtanut ja keittiökin kodinkoneineen vanha, niin tässä kohtaa ei auta stailaus eikä kalustus, ei kauniit myyntikuvat eikä oliivin lehdet. Asunto on edelleen huonossa kunnossa – ja sen näkevät myös ostajat.

Hyväkuntoiset huoneistot menevät tällä hetkellä kaupaksi todella nopeasti ja kovilla hinnoilla. Ostajat arvostavat valmiiksi remontoituja huoneistoja, joihin on helppo muuttaa: ei muuta kuin kamat sisään ja asumaan. Uutuutta hohkaavien seinien ympäröimänä ei tarvitse miettiä, että milloin tarvitsee jotain taas fiksailla tai tehdä isompaa remonttia.

Me olemme Timon kanssa molemmat tehneet asuntosijoittamista pitkään, ja tiedämme tasan tarkkaan, kuinka homma toimii.  Olemme pystyneet tekemään rahaa, ja nyt haluamme tuoda osaamistamme asunnon myyjille palveluna, jota muut välitysliikkeet eivät tarjoa.

Miten homma käytännössä toimii?

Palvelumme sisältää myyjän kannalta aivan kaiken remontin suunnittelusta toteutukseen ja varasto- ja muuttopalveluihin. Kauttamme saat remonttilainan pelkillä nostokuilla ja tarvittaessa järjestämme sijaismajoituksen, jossa voit asua myös remontin jälkeen myyntiprosessin ajan.

Kun remontti on valmis, kalustamme asunnon ja otamme tyylikkäät myyntikuvat ja -videot ja aloitamme myynnin. Hyväkuntoiset asunnot menevät nopeasti kaupaksi hyvään hintaan, eikä sinun tarvitse murehtia, että miten tässä käy ja kauanko kestää. Me ja kumppaniverkostomme tiedämme, mitä teemme.

Me haluamme olla edelläkävijä. Jotta se toteutuu, pitää meidän tehdä jotain uutta. Jotain, mitä muut eivät vielä tarjoa. Meiltä saat jotain pikkuisen parempaa, ja aina pikkuisen kovempaa.

Katso kuvien alta esimerkkejä siitä miten kohteet ovat tuottaneet. 

Esimerkkejä Remontilla rahaa -tuloksista

Itä-Helsinki, Itäkeskus

24,5 m² kerrostaloyksiö

– Ostettu vapailta markkinoilta velattomaan hintaan 121 000 €.

– Remonttiin käytettiin noin 12 000 €, remontti ohi kahdessa viikossa.

– Myytiin päivässä hintaan 148 500 €.

Etu-Töölö

52,5 m² kerrostalokaksio

– Ostettu vapailta markkinoilta velattomaan hintaan 289 000 €.

– Remonttiin käytettiin noin 30 000 €, remontti valmis alle kuukaudessa.

– Myytiin kolmessa viikossa hintaan 364 000 €.

Meilahti

60 m² kerrostalokaksio

– Ostettu vapailta markkinoilta velattomaan hintaan 390 000 €.

– Remonttiin käytettiin noin 50 000 €, remontti ohi puolessatoista kuukaudessa.

– Myytiin ensiesittelyssä hintaan 480 000 €.

Länsi-Herttoniemi

27 m² kerrostaloyksiö

– Ostettu vapailta markkinoilta velattomaan hintaan 147 500 €.

– Remonttiin käytettiin noin 12 000 €, remontti ohi alle kolmessa viikossa.

– Myytiin ensiesittelyssä hintaan 182 000 €.

Edellä mainitut ovat esimerkkikohteita. Jokainen koti on kuitenkin omanlaisensa, ja niinpä remontti räätälöidään aina asuinalueeseen ja asuntoon sopivaksi. Me tiedämme, miten remontti kannattaa toteuttaa, jotta sinä saat maksimaalisen hyödyn ja tuoton.

Remontti kannattaa monesta syystä

Hyväkuntoisten asuntojen etu on sekin, että pankit ovat aikanaan kiristäneet lainoitusehtoja. Jos menet nyt hakemaan lainaa pankista, ja näytät heille huoneiston, jossa on juuri ollut putkiremontti yhtiössä ja muutkin isot remontit takana, niin pankin mielestä huoneisto on riskitön.

Kun vielä asunnon kunto on viimeisen päälle tiptop, niin saat pankista hyvänkin asuntolainan suhteellisen hyvillä ehdoilla. Ostopäätös on helppo tehdä: hyväkuntoinen huoneisto hyvästä yhtiöstä, ei muuta kuin pankista lainaa, kauppakirjojen teko ja uutta kotia sisustamaan.

Huonokuntoisten asuntojen suhteen tilanne on toinen. Jos sinulla on kiikarissa huonokuntoinen asunto, menet hakemaan pankista lainaa ja näytät, että tässä olisi huoneisto: putket on juuri tehty ja yhtiö hyvässä kunnossa, mutta huoneisto on aivan karmivan näköinen. Se vaatii täydellisen remontin, johon rahaa menisi noin 30 000 €.

Pankki ei valitettavasti myönnä sitä 30 000 € asuntolainana. Voit toki hakea 200 000 € asuntolainaa, ja sitten pitäisi kehittää jostain ne remonttirahat. Vaihtoehtona voisi olla kulutus- tai joustoluotto jäätävine erineen. Vaikka asunnon arvo remontin jälkeen nousee, ei pankki kuitenkaan anna niin paljon uutta asuntolainaa, että joustoluotot ja muut kulut pystyisi maksamaan pois. Kannattaa huomioida myös se, että remontista on vaivaa ja se vie rahan lisäksi aikaa. Niinpä ostajat kokevat, että on parempi ostaa hyväkuntoinen asunto, vaikka se maksaa vähän enemmän.

Ota Yhteyttä

Kommentoi

Name*

Website

Kommentoi