Skip links

Remontilla rahaa -palvelu

Remontti ennen myyntiä tuottaa rahaa!

Oletko myymässä remontin tarpeessa olevaa asuntoasi? Remontoidut kohteet myydään huomattavasti nopeammin ja merkittävästi korkeammalla hinnalla!

Remontilla rahaa -palvelun avulla säästät aikaa ja rahaa samalla kun asuntosi arvo nousee huimasti. Lue alta lisää palvelusta
tai varaa samantien maksuton arviokäynti.
jatka lukemista

Remontilla rahaa -palvelu

 1. Arviokäynnillä teemme perusteellisen kartoituksen.
 2. Hankimme asuntosijoittajilta tarjoukset ennen remonttia, jotta saamme selville myös markkinahinnan.
 3.  Teemme remonttisuunnitelman, budjetin ja annamme asunnolle *tavoitemyyntihinnan.
 4.  Autamme järjestämään edullisen remonttilainan
 5. Autamme kaikkien asiakirjojen kanssa ja varmistamme, että kaikki sujuu lainvoimaisesti sinun eduksesi.
 6. Kun sopimus on tehty ja rahoitus hoidettu päästämme Louderin verkoston ammattilaiset hoitamaan asuntosi remontoinnin, siivouksen ja stailauksen asunnon myyntikuvia sekä näyttöjä varten.
 7. Jos remontissa uusitaan kiintokalusteet, nekin on saatavilla nopeasti sopimushinnoin. Myös muut materiaalit hoituvat kumppanimme avulla hyllyhintoja edullisemmin.
 8.  Hankimme tarvittaessa väliaikaisen vuokra-asunnon toivomillasi kriteereillä. Louderin ja Forenomin sopimushinnalla se järjestyy edullisesti.
 9. Jos haluat tilata muuton ammattilaisilta, yhteistyökumppanimme Muutohaukat hoitavat sen ammattitaidolla ja fiksuun hintaan.
 10.  Varastotila järjestyy tarvittaessa Pelicanilta.
 11.  Siivouspalvelukin järjestyy
 12.  Kaiken lisäksi saatte huomattavan edun huonekaluliikkeeseen, jos vaikka innostut sisustamaan uutta asuntoa.

* Tavoitemyyntihinta
Jos emme saa remontin jälkeen myytyä asuntoasi asettamallamme tavoitemyyntihinnalla, ette maksa meille palkkiota ollenkaan.

Kannattaako koko projekti hoitaa itse vai ottaa Louder LKV apuun?

Louderin palvelupalkkio Remontilla rahaa- palvelusta sekä  asunnon myynnistä on yhteensä 4,98% asunnon velattomasta myyntihinnasta, jonka veloitamme vain jos pääsemme ennen projektia asettamaamme tavoitemyyntihintaan.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa tehtyjen sopimushintojen avulla säästät tuhansia euroja sekä huimasti aikaa. Remontti hoituu laajuudesta riippuen 1-6 viikossa ja keskimääräinen myyntiaika kaupunkiasunnoissamme on 1-3viikkoa kun haemme korkeinta mahdollista hintaa.

Tiedämme, millaiset asunnot pk-seudulla liikkuvat. Tunnemme asumisen trendit ja osaamme kertoa, millaiseen remonttiin kannattaa mahdollisesti satsata. Olemme tehokas kumppani asunnon arvon kasvattamisessa elämäntilanteiden vaihtuessa.

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka säästät asumisella rahaa seuraavaan kotiin.

Meidän kanssamme asunnon vaihto ei ole stressaava projekti. Ammattitaidolla hoidamme koko kuvion: rahoituksesta alkaen siihen saakka, että sinä saat uuden kodin avaimet käteen. Ja jos toivot, niin pidämme sinua mielellämme jatkossakin kartalla asunnon omistajuuteen liittyvien etujen ja lakien muutoksista.

Lue blogi ja tutustu esimerkkeihin!

Ota Yhteyttä