Skip links

20 000€ tuotto 12 000€ remontilla

#RemontillaRahaa

Esimerkki Penan omasta flippauskohteesta

 

Ostin yksiön Herttoniemestä. Asunto löytyi vapailta markkinoilta Etuovea ja Oikotietä selaillen. Menin käymään näytöllä, löin tarjouksen sisään ja myyjä hyväksyi sen. Hän ei ollut saanut muita tarjouksia. Tarjosin huoneistosta 147 500 €, varainsiirtoverot päälle, eli kauppoihin meni noin 150 000 €.

 

Remontin kustannukset olivat noin 12 000 €. Myöhemmin myin asunnon hintaan 182 000 €, eli nettoa jäi noin 20 000 €. Vastaavia tuottoja voit asunnon myyjänä tehdä Remontilla rahaa -palvelullamme.

 

Huoneiston remontti oli käytännössä hyvin simppeli: uusittiin keittiö, poistettiin tapetit, maalattiin seinäpinnat, eli käytännössä käytiin kaikki pinnat läpi. Lattiat uusittiin ja kylpyhuoneeseen vaihdettiin kostean tilan kalusteita.

 

Kun remontti oli valmis, sisustimme kevyesti, laitoimme mattoa lattialle, sänkyä ja sohvaa paikoilleen. Otimme nätit myyntikuvat, ja lopputulos oli valmis. Sain ensimmäiseltä näytöltä täyden rahan tarjouksen, joka sitten vielä nousi, koska ostajia löytyi kaksi.

 

Lopulta asunto myytiin 4 000 € yli pyynnin, ja se oli neliöhinnaltaan kallein Herttoniemen alueen yksiö. Tästäkin näemme, että hyväkuntoiset asunnot menevät nopeasti kaupaksi, hyvään hintaan.

 

Odotan innolla että pääsemme tekemään tuottoa sinullekin!

// Pena

louder@louderlkv.fi

050 300 1143

 

 

Ota Yhteyttä

Kommentoi

Name*

Website

Kommentoi